info@hostmedio.com +387 61 831 938


Ukoliko želite biti ispred konkurencije u svom poslu, naš tim iskusnih stručnjaka Vam u tome može pomoći izradom jedinstvene i prepoznatljive web stranice koja će Vam dovesti nove klijente.


Kreirat ćemo Vam web stranicu koja će biti tačno po Vašoj mjeri i prema Vašim potrebama. Vaša stranica će biti profesionalno urađena i prilagođena ostalim uređajima (mobilni uređaji, tableti, itd.).


Naš tim se pri radu vodi najnovijim tehnikama, trendovima i alatima, te možete računati da ćete dobiti web stranicu atraktivnog izgleda uz prihvatljivu cijenu.


U konsultaciji s Vama dat ćemo Vam određene savjete te od Vas preuzeti sve potrebne informacije kako bi Vašu web stranicu učinili prepoznatljivom na tržištu.


Zatim krećemo sa radom i nakon određenog vremena Vam šaljemo prijedlog kako bi Vaša stranica trebala izgledati i u dogovoru s Vama vršimo određene izmjene ukoliko je to potrebno, a nakon toga puštamo Vašu stranicu u rad.


Pri izradi web stranica koristimo popularne CMS-ove (Wordpress, Joomla), a također vršimo i određene izmjene vizuelnog izgleda i dinamičkog dijela stranice koristeći HTML, CSS, PHP, JavaScript.


Naše projekte u svakom trenutku možete pogledati u sekciji reference.