info@hostmedio.com +387 61 831 938


Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) je proces uređivanja i kreiranja sadržaja, ali i koda na Vašoj web stranici tako da se ona nalazi na jednoj od stranica pretraživača poput Googlea, Binga i Yahooa.


Od izuzetnog je značaja da Vaša web stranica bude dobro optimizirana za tražilice jer od toga zavisi kako će je tražilice pozicionirati. Svakom pojedincu ili kompaniji je cilj da se njihova web stranica pojavi na prvoj stranici pretrage na tražilicima.


Tri su osnovne komponente za SEO:


-Kod i struktura web stranice - Vaša web stranica mora biti kodirana kako bi je pretraživači mogli pronaći i pretraživati. Vaša web stranica također mora biti brza, sigurna i mobilna.


-Sadržaj na stranici - Potrebna Vam je web stranica jedinstvenog, izvanrednog i optimiziranog sadržaja.


-Faktori i pregledi van stranice - Morate zaraditi povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica koje upućuju na Vašu web stranicu i generisati recenzije s pet zvjezdica na Google My Business i drugim mjestima na webu.


Vaša stranica Vam neće biti od velike koristi ukoliko ne ispunite ove tri komponente jer nećete imati dovoljan broj posjetitelja na njoj.

U vrijeme kada je sve veći broj web stranica na internetu, jasno je koliko je bitno da Vam optimizaciju za tražilice (SEO) uradi stručan tim poput onog kojeg imamo mi u Hostmedio d.o.o. kako biste bili u vrhu pretrage na pretraživačima (Google, Yahoo, Bing) i ispred konkurencije.